Saxat från Basic´s blogg

Hinner inte att skriva just nu, men det kommer i eftermiddag !

Saxar över ett inlägg från sportchefen så länge

"""
Torsk mot Högalid igår och folk runt omkring börjar att undra vad det är som händer!
Framförallt små människor med skadeglädje som största drivkraft i livet.

Bara för att lugna lite människor runt omkring NIBK så vill jag ändå förtälja att den matchningen vi gör just nu inte har med vår slutprodukt att göra.
Det är en matchning mer i utvecklingssyfte för sista fjärdedelen av truppen och massor av speltid för spelare som ligger efter i sin träning just för att snabbare komma ikapp. Det har varit ett fåtal etablerade spelare som är i fas med sin träning som deltagit i veckan. Bland annat så fick vi se Leo på banan igår efter sin knäskada som förföljt han i snart ett år, han fick måla två gånger och vi vet ju hur bra han är när han också får kontinuerlig träning under en längre tid, perfekt för en spelare i hans situation att få 60 minuter i kroppen redan nu.

Det är klart att vi hade velat se bättre resultat från denna grupp än vi fick men dom visar mellan varven att det finns potential.
Sista perioden igår mot Högalid när vi går ner på två raka femmor renderar i spel mot ett mål och vi vänder nästan på ett 1-6 läge så sista perioden får godkännt.

För dom nyfikna så saknades igår
Mats Blomberg
Tobbe Hellqvist
Micke Lindblom
Kristoffer Lindborg
Jimmy Näslund
Peter Edfors
Patrik Nilsson
Lars Lindelöf
John Hultin

I princip två hela femmor med etablerade spelare där ett flertal av dom kommer att ha stora roller i slutprodukten.

Betyder detta att spelarna som spelat denna vecka inte räcker till?
Ja som stor grupp vart det lite klent men sätter man in tex en utav dom yngre spelarna i en miljö med etablerade spelare där han inte behöver ta samma ansvar utan kan bidra med sin hunger och löpvilja så fungerar det precis som det ska, inget konstigt med det och inget unikt för oss så allt går enligt planerna.
Vi visste att det skulle bli tufft för denna grupp i veckan och det är klart att vi hade velat haft två segrar men det är ingen utav dom införstådda som trodde på typ två storsegrar som omvärlden verkar vilja tro.

Ju längre försäsongen går ju mer kommer resultaten i matcherna att vara värda.
Det är logiskt för ju längre tiden går ju närmare slutprodukten kommer vi och resan mina vänner, den har bara precis startat.

I helgen så vill vi vinna DM-gruppen och det är väl en av veckans bannemän som utmanar om den platsen, nämnligen Hammarbyhöjden, nu är det tävlingsmatch och vi kommer att ha en lite annan uppställning dock är det några starka kort bortresta i helgen, framför allt på Forwards sidan men min gissning är att man startar på två raka femmor med det bästa tillgängliga laget.

Med doft av hav / Basic
""
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0