Nynäshamn vs Bro i som stadsdelar

03;25 gick man upp och man är fortfarande kvar på jobbet.
Man är en sjuuukt människa.
Jag hittade Jimmy "Jag ljuger så bra" Brun på facebok idag.
Även gruppen "Supertrean i sthlm"
Kul jimmy.

Jimmy Brun syrra "HenkeR" kontrade snabbt på min reseplan på deras hemsida.

Saxxat från HenkeR i Brolägret..

Inför Real Nynäs...


Ute i bondeland, närmare bestämt Nynäshamn är denna skylt vanlig. Detta ex är ifrån Nynäs Centrum.
2009-02-27:

Då var det dags att möta Real Nynäs igen då. Tack och lov är det hemmaplan. Vi var riktigt jetlaggade efter förra resan ner till ingenstans. Det kändes som att resan aldrig skulle ta slut. Har aldrig sett så mycket skog i mitt liv. Det blev också en del manfall på vägen, Gustav Mörn har inte återsetts efter den pärsen. Vi har våra misstankar om att Basic och Doppskos tentakler sträcker sig längs hela 73:an. Det ryktas om att dom blev aningen skraja efter Bro:s besök och ville säkra avancemanget till div2 genom att plocka en av våra tongivande spelare. Dom skyr tydligen inga medel där nere i obyggden.

Nu till matchen då. Nynäs har redan säkrat seriesegern och är klara för div2 nästa säsong. Och detta har skett genom deras ekonomiska muskler. Man har finkammat södra stockholm på talang och erbjudit fantasikontrakt. Nu försöker visserligen Basic förneka detta på sin blogg, men vi andra vet ju att så är fallet.
HUr står det till i Bro då sen senast. Jo vi har tappat spelare och värvat. Vi ville också vara lika nonchalanta som Nynäs som när dom släppte Lasse Lindelöf till TT mitt under säsong, så vi släppte M.Estun till Jakan som svar. Dessutom har vi ju värvat Doppis idol Starre Lindström. Tyvärr kan han inte delta denna match.

Träningsveckan som gått har varit bra. Speciellt tisdagsträningen var en av de bästa för säsongen. Vi började träningen med att smälla en varsin semla eller två. Sedan spelade vi IB i ca 30min. Efter en snabbdusche stressade vi upp till sportbaren för lite champions league och mycket öl. Coach Örten var mäkta nöjd med tempot, dvs tempot på sportbaren.

I torsdags hade vi också en bra träning. Vi fick besök av fyra gammla Brospelare. De börjar nog längta hem tror vi. Dessa var Hjärre och Jocke Westberg från Bele och Börjesson och Jonas Åström från Jakan. En mycket bra träning med mest matchspel. Vi förde en poängliga som vanns av Chrisse på 2+4. God tvåa blev Jonas på 2+2, varav ett mål en mycket fin Zorro.

Vi hälsar ödmjukast Sveriges baksida Nynäshamn välkommna till Broland och varglyan på lite skön IB på söndag.


Väl mött.....//HenkeR

//Tack du HenkeR lillesyster till Jimmy Brun.
Synd att ni inte kunde låna ut lite flygande mattor till oss, men vi tar vanliga flyget.


Lite info om Bro och då menar jag inte en Bro, typ ÖlandsBron utan själva samhället som håller på att försvinna.

Upplands-Bro kommun är en kommun i nordvästra Jämtlands län. Kommunen har två centralorter, Kungsängen och Bro.

Som framgår av namnet ligger kommunen i Uppland, men tillhör Jämtland

Befolkningen är huvudsakligen koncentrerad till tätorterna Kungsängen, Bro och Håbo Tibble kyrkby. Tidigare var Bro den dominerande orten men under de senaste tjugo åren har Kungsängen, som kommit att bli den folkrikaste, fått ta över mycket av den kommunala servicen.

Sevärdheter
  • Brogårds herrgård (vid Bro Hof Golf & Country Club)
  • Lejondals slott


  • Oj vad Nynäshamn bräcker Bro....

    Nynäshamn är en tätort (stad) i Södermanland samt centralort i Nynäshamns kommun, Stockholms län.

    Nynäshamn ligger 58 kilometer söder om Stockholm. Staden växte fram som uthamn till Stockholm, på mark som tidigare tillhört Nynäs gods. Nynäshamn blev köping 1911 och stad 1946.

    Nynäshamn förknippas mest med båttrafiken till Visby på Gotland, som går härifrån. Nynäshamns hamn har även andra färjelinjer: Gdansk i Polen, Ventspils i Lettland och Gotska Sandön (under sommarsäsongen).

    I Nynäshamn finns även en populär gästhamn, som år 2004 blev framröstad som Sveriges bästa.


    Nynäshamn avslutar riksväg 73 och är slutstation för pendeltågsgrenen Nynäsbanan. Vid stationen finns också en mindre bussterminal.

    I augusti 2005 tog dåvarande statsminister Göran Persson det första spadtaget för den nya väg som ska byggas till Nynäshamn. Vägen ska bli en motorväg med planskilda korsningar och beräknas stå klar 2009.



    Sport

    OS-seglingarna 1912 gick av stapeln i Nynäshamn när Stockholm var värd för sommar-OS.


    Kommentarer
    Postat av: HenkeR

    Haha...skulle jag haft några mattor till övers hade jag fedexat dom på en gång. Jag kan i för sig kolla om storasyster brun har några ;)

    2009-02-28 @ 14:54:00
    Postat av: tamefittjanne

    HATA NYNÄS, ALLA I NYNÄS SUGER BRUNÖGA

    2009-11-19 @ 12:52:25

    Kommentera inlägget här:

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Trackback
    RSS 2.0