Det var sista hemmamatchen och vi hoppades på mkt folk och så blev det.
350 pers och lapp på luckan !!!!
Kul att så många kommer ner till hallen trots att vi redan är klara för länge sedan.
Allt kändes perfekt innan matchen och pyrot blev bra.
Vi började dassigt som fan och gör kanske våran sämsta period denna eftermiddag.
IFK vart ju taggade av att det var mkt folk på läktarna.
IFK tar rättvist ledningen med både 1-0 och 2-0.
Vi får ordning på spelet och lyckas kvittera till 1-2 innan slutsignalen ljuder.
Period 2 börjar bra för oss och vi göra 2-2 tidiigt och även 3-2 ganska tätt inpå.
IFK gör 3-3 på en väldig snyggt sätt men sedan är det slut.
Vi gör en riktigt bra 2.a period och drar iväg till 6-3 och dom sista 10minuterna av 2.a perioden spelar vi ut IFK.
Period 3 blir lite jämnare vi har slagit av lite på takten och IFK vill så klart visa att dom är ett ganska bra lag.
Det blir en period när det blir lite smågrinigt men det är som det ska vara mellan Nynäs och IFK.
Vi gör iaf 7 och 8-3 och vinner rättvist.
Efteråt så var det fest och skumpa och obligatorisk kasta tränarna i duchen.
Det var et t par sköna timmar i Gröndalshallen med laget och lite annat löst folk =)
Vid 18 tiden hade vi bokat bord på en lokal restaurang i Nynäshamn.
Det var lite sköna drinkar och god mat med lite trubadur.
Vid 21 tiden så intog vi Nynäshamns lilla Cafe Opera (Telegrafen).
VI hade bokat VIP avdelningen och hade en egen bartender och Braxen som DJ.
Vid tolvtiden så gick vi ner till dom andra gästerna på TG och roade oss resten av natten.
Kvällen var supernajs . . .
Skönt att man äntligen har vaknat till liv igen !!!
Imorgon måndag är det en ny träning och nu laddar vi för sista matchen borta mot Jakobsberg.
Var nere i Torvalla idag och kollade VH - Jakan och hade förhoppningar att få se Fraggel gör en eller 2 kassar.
VH tappar en 3-0 ledning och såg inte speciellt vassa ut.