Vinst i Sudden mot Bollstanäs.

2 poäng vart det till slut.
Bollstanäs var ett bra lag och Fridner var precis så bra som man hade trott.
Vi började bra och drog ifrån i första.
Bollsta var bättre än oss i andra och 3.e perioden var en ganska jämn historia där vi var snäppet bättre.
Vi hade ledningen med 8-6 då domarna tar en 5minutare på Dennis Pettersson tid 1736.
Alltså mindre än 3 minuter kvar.
Vi spelar bra i boxen men Bollsta gör två identiska frislagsmål och det blir 8-8 innan slutsignalen ljuder.
I pausen innan Sudden så pratar vi om att gå för x-tra poängen trots att vi har underläge 4 mot 5 i 2.36 till.
Vi spelar bra och får ngn chans i boxplay.
Fridner hinner dra en stenhård i ribban.
3,42 in i sudden så får vi en straff, den är mera straff än den som Bollstanäs fick kan jag säga. *SOLKLAR*
Hela hallen stod upp och skrek på straff.
Det var blixtrande applåder i hallen när domarna dömde straff.
John Hultin som aldrig missat en straff under mina 1,5 år i Nynäshamn flög ner från bänken utan att tänka.