Systrarna om SuperTrean

Som Vaxholm som Bele....
Pallar favoriterna trycket ?????

Här kommer Systrararna från Bro IK´s tips iaf...

Åter igen äger Jimmy Brown Stockholm

Bele

 

Till BeleJockes stora glädje tror vi att Bele har något stort på gång i år. Vi och Fraggel fäller en stor tår. Bele har som vanligt en riktigt stark trupp, Vissa anser att man värvat för gammalt. Frågar ni oss har man värvat riktigt bra. Beles problem har aldrig varit kvalitèn utan avsaknaden av glädje och kärlek. Misslyckas man i år igen med att komma topp två bör man allvarligt börja fundera på att lägga ner hela verksamheten. Börjar bli rätt tjatigt med ett så seriöst lag som satsar mer och mer för varje år som går men inte kommer nån vart. Oss kvittar det om man går upp eller åker ur. Bara det blir sista säsongen i samma serie som oss.

 
/doppskos kommentar: Som vanlig, Bele har ngt på gång. Dom är hetare än någonsin och om Bele torskar plats 1 så paddlar Nicke till Oskarhamn T&R !

 

/ Systrarna Brun...
Vi tippar Bele som vinnare av serien.
Varningens finger höjs dock: Det har ryktats om grova spelarbråk på säsongsupptakten. Och om vi känner Bele rätt kommer detta att fortsätta. Med lite njut och härlig glädje kanske Bele to m ramlar ner...


Orminge


Orminge var ett bottenlag i 2:an. .Man lär vara duktigt revanschsugna i år. Man satsar förmodligen på överdrivet mycket konditionsträning för att kliva upp i 2:an igen då förmodligen saknar talang i laget. .Vi misstänker fusk så som Coopers test och Beep test ligger bakom denna osportsliga framgång. Dock räcker detta till en bra placering i den så kallade supertrean, se bara på Nynäs förra säsongen.
Vi tippar Orminge som 2:a.



//Doppsko:
Tror stenhårt på Orminge . . .
Här luktar det GULD långa vägar !!!!!


 / Systrarna Brun...
Vad hände här ?
En ormbunke har man hört talas om, men en ormINGE ?
Inge mål här inte, vad ände med ormarna från Haninge, typ Jonte Kronstrand ?
En fegis i mitt tycle säger JB stenkallt !

Hammarbyhöjden

 

Man vann kvalet till supertrean även fast Handen spöade Nyboda i sista omgången med typ 20 baljor. STORT Nyboda!!! Vi gratulerar Hammarbyhöjden till div 3 platsen och tackar för att man skickat ner supertreans genom tidernas största brunkgäng Osköndal till 4:an. Tror Hammarbyhöjden startar bra i år men faller på mållinjen. Höjden har gjort enligt sig själva en hel del spektakulära värvningar. Kan det vara i sann Hammarby anda att man signat videojuggar? Eller har man scoutat bra...? Och den största frågan, har man fått div 3 poängkungen 07/08 Leo Svanberg sluta dinera på kebab/pzza ställen?
Vi tippar Hammarbyhöjden som nr 3...

 
/Doppsko:
Leo kommer säkerligen hamna i REAL Höjden, men bara om Foppa vågar.
Man har hört många storyn om Fantomen !
Jag kan säga en sak, det inte Leo kan, kan inte Fantomen heller.
Leo krossar Fantomen i SM i mjölk...................................... med Kaluhaaaaaaaaaaaaaa
Lejj Svan krossar hela Höjden 8 dagar i veckan om det behövs, han är egnetligen en klass för stor för Höjden . punkt slut.


/ Systrarna Brun..
Om vi hade Leo´s strupe + tarm hade vi inte bott kvar i Bro !


Värmdö

 

Värmdö var precis som Orminge ett bottenlag i 2:an. Men vi tror att bröderna Norling vänder hem och tar sitt ansvar och tar upp klubben i tvåan igen. Eller spelar dom redan där kanske? Man förlorar dock båda matcherna mot Bro bara för att vi vill. Vi kommer att samlas på Lotions landställe kvällen innan och ha en grym grillkväll på landet. Och det är just vad Värmdö är, inte en plats där man bor utan en plats man använder som landställe.
Vi tippar Värmdö som 4:a...

 /Doppsko
Tror inte ett dugg på Värmdö...
Dom har svikit sitt förstrende för all framtid......


/ Systrarna Brun..
Vi är rädda för Värmdö, men bara för att dom är blåa som vi.
Hur ska Jimmy nu veta åt vilket håll han ska göra mål åt .... MVH, NickeR


. . . .. Oj jag blandade ihop Nicke och Henke, mest för att dom är så lika Möhrn

Vaxholm

 

 

Man har tappat JeppeG vilket JimmyB är riktigt glad för. Irriterande snabb speedkula som inte hör hemma på den här nivån. Vaxholm verkar ha hittat ett par spelare som mycket väl kan fylla tomrummet efter Jeppe. Man får nog ändå vara rätt nöjda med att komma 5-7 då man som brukligt kommer ha en klassisk Vaxholmssvacka med märkliga resultat åt båda håll. Precis som Sr.Ekmans blogg orkar man inte hela säsongen ut.
Vi tippar Vaxholm på en 5:e plats...

 
/Doppsko
Jag skulle kunnna var snyggare än Vaxholm om det behövdes.
Det känns som färgen blå är ute i herrtrean och har gått vidare
Jeppe har gått vidare och orkar inte lösa krisen en säsong till.
Nu kommer raset som borde ha kommit förra säsongen.
Sorry killar !
Vaxholm räcker inte till !!!

/ Systrarna Brun..
Om vi hade vingar hade Jeppe haft en enhörning i sitt cykelställ !
Vaxholm har länge levt på Jeppe.
Nu är det Jimmy Brun som är stjärna i Herrtrean !!!!!!!




Bro

 

 

Målsättningen för i år är att komma topp 8. Med de nyförvärv vi fått är detta nåt vi bör klara av. Tyvärr finns det lite för mycket annat än innebandy i våra liv så vi tänker inte vinna serien. Men kul ska vi ha och förhoppningsvis ska vi kunna störa de flesta lagen. Vi kommer göra vad vi kan för att hindra Bele från att vinna serien och för att hindra Kungsängen till div 2 spel...

Vi tippar på att glädjen och kärleken i laget tar oss till en 6: plats...

 
//Doppsko...!
Om Bro kommer något annat än 1.a i denna serie så är det en skräll !
Jimmy och HenkeR har varit i kontakt med Barcelonas fysteam och visat stora värden av Anti Alcoholhaltiga intag av fysiska nerver.
Dom är helt sjukt taggtrådsanpassade mot samtliga herrtreanlag !
Blir sjukt besviken om Bro kommer sämre än 1.a

 / Systrarna Brun.
Vi lackar om vi inte vinner..
.Jimmy B vinner skytteligan LÄTT
 

 

 

SB

 

 

Hur underbart är det inte att ett lag med hur många landslagsmeriter som helst ska spela i div3 Sthlm i år. Landsagsspelare som fått stryk av tennislandslaget. Spelare som är så gamla så att vi som är runt trettio aldrig ens har hört talas om dom..Kul.. Dom är väl inte direkt som vin och ost och blir bättre med åren. Därför ser vi mer fram emot ett gott Rioja och en riktigt god blåmögel än en IB-match mot ett lag med utgångsdatum 020903...


/ Doppsko.
Hur gamla kan man bli?

 

/ Systrarna Brun..
O O Oh hur gamla kan man bli, har dessa killar funnits längre än Kallae Ankas Julafton ....
Vågar Gunnarsson spela 1 säsong till eller ska han in på pansio hemmet ??
 



Salem

 


Nieminen...Nieminen...Nieminen vad ska man säga. En profil och eldsjäl är han alla fall. Vi ser fram emot att åter se denne långkalsong och hans hans Salem ruska om i supertrean.. Man har tappat en del profiler men knyter man till sig Kahn tror vi fortfarande att Nieminen kan styra denna skuta till en topp 5 placering. Dock verkar de toppvärvningar Nieminen talat om utebli och man får nöja sig med en 8:e plats...


/Doppsko
Nieminen har tappat Mackan och Kahanananananaananen (det tror jag iaf)
Kahn tok tränar med Höjden och kommer nog hamna där till slut.
Om nu Kahn gör det så är det slut för Salem !


/ Systrarna Brun..
Om vi hade en vakt och poliseskort så hade Jimmy vågat åka med förra säsongen.
Det är nog samma upplägg nu som förra säsongen !


Sollentuna

 

 

 

 

Sollentuna är i våra ögon ett klassiskt supertrean lag med sköna lirare och en skön Anta. Vi tror dock att åldern börjar ta ut sin rätt på detta lag och man får kriga för varje poäng i år. Rutinen håller dock Sollentuna kvar i 3:an efter att ha vunnit kvalet Dock kliver Richatdsson in med sina obligatoriska 37+1 och blir man ett mittenlag. I år hoppas vi på bättre bemötande när vi besöker SollentunaSim&Sporthall. Inte nog med att vi var tvugna ned att spela innebandy på det så kallade golvet, butgeten räckte inte tydligen till en matchklocka heller. Som grädde på moset fick vi byta om i Ragn Sells ombygda bajamajor.
Vi tippar sollentuna på en 9: plats.

//Doppsko
Nu börjar jag bli trött på att skriva...
Jag hoppas att Sollentuna överaskar mig, men tyvärr så tror jag Anta lägger för mkt krut i Bollstanäs och då blir det inge Sollentuna....
Bye bye kidsen

/ Systrarna Brun..
Om jag fick bestämma så hade slta åkt ur med dunder och brak, men nu får Henke dra mig i håret, han sjunger ut med sin feminima röst....... !!!! Halt här får ingen passera >!!!! så SLTA och Anta kommer föra VIKEN som suger hårt "

 

 

 



Kommentarer
Postat av: Anta

Sorry Doppdojjan men jag lägger 100% på stolta IFK i år och bli inte överaskad om vi överaskar alla supertippare eller ska vi kalla dom supartippare?

Håll i hatten för nu kör vi snart igång Sollentuna resan.....

2009-09-10 @ 00:33:44
Postat av: MN,salem

Khan valde inte Salem iår heller, Huddinge blev det. Jag var inte förvånad......Nu kommer det inte märkas speciellt mycket....men tydligen får vi det svårt iår!!?? ALLTID kul att få tipset med oss!



Blir förvånand om vi inte hamnar topp 8......!



Forza Salem!



//MN

2009-09-12 @ 22:14:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0