Handen - Granlo

imag0245 (MMS)

Handen - Granlo För er ute i landet så tog Handen ledningen med 1-0. Handen har spelet och Granlo har det tufft. Rådjuret dissar som vanligt 12.27, Granlo gör 1-1 i PP Period 1 slutar 1-1. Granlo kämpade sig tillbaka i matchen. Granlo avslutade med ett PP utan att få utdelning, men har 1min kvar när perre 2 börjar. Dom speler PP riktigt bra. Handen klarar av sitt BP brilljant 2:28 in i 2a så gor chippen en supersave 4.30, Handen tar ledningen geom Schansen 5.42 Handen får PP 6.36, Schansen gör sitt 2a mål, 3-1 Handen 11.27 Lagen byter chanser, bra målvaktsspel håller siffrorna nere. 13.42 Granlo PP Handen fulltaliga, Chippen gör sjuka saves i Handenkassen. 16.53 Handen gör 4-1 genom Johan Ericsson. I samband med detta får Granlos nr 19 2+10 för osportsligt uppträdande. 19.07 så drabbas Handen med en U2a Period2 slutar 4-1 till Handen, skotten 6-16. Period 3 börjar med PP som handen reder ut. 4.54 gör Granlo 2-4 iPP. Handen får utvisning efter utvisning. Granlo kör allin nu Jonas Gafvelin dissar Granlos PP. Dom hade kunnat haft ledningen med alla sina PP. 7.59 Rudberg gör 5-2 till Handen. 12.00 Patrik Andrrsson gör ett sjukt snyggt mål, 6-2 till Handen. 12.07 en snabb replik av Granlo 6-3, nu 6 min kvar. 15.38 Granlo time. Hawaii spel nu, kom igen nu Handen 1631 Patrik Andersson 7-3 till Handen