Handen vs FBT Pori 4-5

imag0072 (MMS)

Handen spelar helt ok i första men Pori utnyttjar sina lägen och gör 2 mål på Handen. Handen har lite svårt i sina avslut. Lite okoncentrerat kan jag påstå. Gönis storspelar i målet och snart kommer vändningen. Period 2 börjar bra, mkt bättre än den första. Underläget 0-2 vänds och Handen hämtar upp till 2-2. Det ser mkt bättre ut i period 2 än 1. Patrik Andersson gör 1-2 efter 1:18 och Johan Eriksson 2-2 efter 13:26. Tvärr får vi ett bolltapp på mittplan efter några sekunder och FBT Poris Toni Läntinen gör 2-3. Vi får ett PP 15:54 där vi rullar boll bra. Med 1 sekund kvar så gör Daniel Gonzales 3-3 efter pass av Patrik Andersson. 3-3 står sig till the end of period 2. Handen är på G nu !! Period 3 börjar lite trevande och det är lite hawaiispel till en början, me not like it. 6:23 in i matchen så tar Pori ledningen med 3-4. Återigen ett misstag i eget defensivt hörn ! Vi måste kunna utnyttja Poris 2-2-1 system bättre, dom gör det inte ens bra. Handen har mkt boll men kommer inte till något riktigt farligt läge. Pori kontrar bra och Grönis storspelar i kassen. Både Chippen Eddeborn och Martin Nord (Ordinarie målvakter) är sjuka. Pori får bra tryck på Handen i matchminut 11 til ca minut 15, Handen börjar jobba sig tillbaka in i matchen. Det är spännande nu, ska vi lyckas göra 4-4 ? Jaaaaaaaaaaaa..... 17:04 gör Fredrik Zettergren 4-4.. Snyggt mål oxå. Kämpa nu Handen. 18:59, Pori tar Time out 19:48 Pori gör 4-5 , återigen ett Handenmisstag på mittplan !! Time Out Handen, kom igen nu !! Förlust 4-5 mot FBT Pori med 4-5. Handen är riktigt bra ibland, tyvärr behövs det vara lite oftare. Pori utnyttjar Handens misstag i mittsonen. Återigen så kan vi så mkt bättre, visst, vi saknar en del spelare men dom som spelar idag måste våga vinna och göra vad man ska. Fredrik Gröndal i kassen gör en grymt bra match och hinner inte med i sista kassen. Nu laddar Handen om med träningar Måndag,Tisdag,Onsdag och Torsdag och nästa vecka är det dags för bortamatch mot Storvreta borta på Lördag. Allianshallen, här kommer vi. Peace out