Vinst mot Alba med 7-5

imag0009 (MMS)

Det blev vinst i första matchen mot IBK Alba med 7-5. Alba la en hög press och spelade lite som vi ville. Vi hade bra koll på deras spel och och efter 4 min gjorde Patrik Andersson vårat 1-0 mål. Spelet böljade fram och tillbaka. 8.44 så gör Gonza 2-0. Nu börjar det kännas bra och Chippen storspelar i kassen. Alba lyckas få in en kasse efter hårt slit och period 1 slutar 2-1 till Handen. Alba tar över lite i period 2 och spelar nu riktigt bra. Scansen och Pata lyckas i pressen göra 3-1. Alba får in en reducering helt välförtjänt innan period 2 tar slut. Alba spelar riktigt bra i period 2 och AP är arg i båset. Starten i period 3 vill vi glömma. Alba går från 2-3 till ledning 4-3 under dom första 3 minuterna. Vi lyckas hitta tillbaka samt vända på steken. På dom sista 5 minuterna gör vi 4 mål och leder med 7-4. Alba får ett tröst mål i slutet. Matchens slutar 7-5 till Handen. Patrik Scantz, Simon Jirebeck gör inte ett misstag i kvällens match. Cippen Eddeborn är man of the match. Sjuka saves av den killen. Alba gör en bra match och vänder till ledning i period 3 men orkar inte när vi går ner på folk. Vi kan så mkt bättre och det ska vi visa i morgon. Handens mål 1-0 Patrik Andersson pass Patrik Scantz 2-0 Danne Gonzales pass Johan Eriksson 3-1 Patrik Andersson pass Patrik Scantz 4-4 Danne Gonzales pass Simon Jirebeck 5-4 Patrik Andersson pass Patrik Scantz 6-4 Danne Gonzales pass Robin Rudberg 7-4 Simonn Jirebeck pass Patrik Andersson